Kalfsvlees
Ons kalfsvlees wordt, net zoals ons rundsvlees, ook geselecteerd in het slachthuis. Het kalfsvlees is afkomstig van een jong rund dat de maximum leeftijd van 8 maand heeft wanneer het geslacht wordt. Het vlees is sappig, mals en licht van kleur.
De fijne smaak en textuur van kalfsvlees is subliem in bekende, klassieke bereidingen, zoals fricassee en Osso Bucco.
We hebben wekelijks verse aanvoer, met op dinsdag steeds verse kalfslever.
Van heerlijke kalfstournedos, kalfsescaloppes tot een stukje kalfsgebraad of een malse kalfskotelet.
Bij ons kunt u steeds heerlijke kalfszwezeriken vinden en kalfsniertjes.
Onze specialiteiten:
Gepikeerd kalfsgebraad, een heerlijk stukje uit de heup gepikeerd met heerlijke zelf gerookte ardeense ham afgewerkt met dragon. Lekker geserveerd met bordelaise saus
Een echte klassieker: Kortrijkse bil, een stukje kalfsvlees dat gepekeld word. Mals, mager en boordevol smaak!!!
Heerlijk met roze pepersaus.
Veau Orloff: een heerlijk stukje kalfslende met kaas en hesp, lekker met archiducsaus
Veau truffé: een stukje kalfslende royaal gevuld met kalfszwezerik, geparfumeerd met truffel, ideale afwerking met bordelausesaus.