Naast onze klassieke traiteurgerechten zoals: vol au vent, stoofvlees, coq au vin, balletjes in tomatensaus, rundstong in madeirasaus, macaroni met kaas en hesp, witloof, heerlijke ovenschotels,...
Daarnaast is er ook elke week keuze uit 4 verschillende soorten dagschotels. De prijs varieert tussen €10.30 en €13.5.
Deze week van1 december tot en met 6 december:
- Vogel zonder kop in zigeunersaus, rode kool en gebakken aardappelen
- Varkensmignonette in pickles saus, bloemkool in kaassaus en rösti’s
- Kalkoengebraad in roze pepersaus, courgette-tomaat en puree
- Gebakken zalm in witte wijnsaus, gestoofde prei en natuuraardappelen
Volgende week van 8 december tot en met 13 december:
- Balletjes in tomatensaus met gebakken champignons en puree
- Schnitzel in bruin sausje met erwtjes en natuuraardappelen
- Krokante kipfilet met appelmoes en gebakken aardappelen
- Gebakken scampi’s diabolique met mix van fijne groenten en pasta