Naast onze klassieke traiteurgerechten zoals: vol au vent, stoofvlees, coq au vin, balletjes in tomatensaus, rundstong in madeirasaus, macaroni met kaas en hesp, witloof, heerlijke ovenschotels,...
Daarnaast is er ook elke week keuze uit 4 verschillende soorten dagschotels. De prijs varieert tussen 9.00€ en 11.50€ per stuk.
Deze week van 06/05/2024 tot en met 11/05/2024
- Steak haché met choronsaus, spitskool en gebakken aardappelen
- Gegrilde varkensbrochette met mengeling van paprika, courgette en griekse pasta
- Zwitsers gebraad in champignonsaus met gestoofde boontjes en rösti
- Zalm in kruidensaus met prei en puree
Volgende week van 13/05/2024 tot en met 18/05/2024
- Boomstammetjes met gestoofde wortelen en aardappelen
- Duivelsgebraad met erwtjes en gebakken aardappelen
- Gebakken kipfilet in currysaus met wokgroentjes en rijst
- Kabeljauw in bieslooksaus met lentegroentjes en puree