Naast onze klassieke traiteurgerechten zoals: vol au vent, stoofvlees, coq au vin, balletjes in tomatensaus, rundstong in madeirasaus, macaroni met kaas en hesp, witloof, heerlijke ovenschotels,...
Daarnaast is er ook elke week keuze uit 4 verschillende soorten dagschotels. De prijs varieert tussen €10.30 en €13.5.
Deze week van 21 april tot en met 26 april
- Boomstammetje in zigeunersausje met rode kool en natuuraardappelen
- Beenhesp in Provençaalse saus, gegrilde groenten en gebakken aardappelen
- Kippen cordon bleu in bruin sausje, erwtjes en puree
- Gebakken scampi diabolique, groentemix en pasta
Volgende week van 28/04 tot en met 3 mei
- Vogelnestje in tomatensaus met champignons en puree
- Schnitzel in bruin sausje, met gebakken schorseneren en natuuraardappelen
- Krokante kipfilet met appelmoes en gebakken aardappelen
- Kabeljauw Florentine met hollandaisesaus, spinazie en aardappelen