Naast onze klassieke traiteurgerechten zoals: vol au vent, stoofvlees, coq au vin, balletjes in tomatensaus, rundstong in madeirasaus, macaroni met kaas en hesp, witloof, heerlijke ovenschotels,...
Daarnaast is er ook elke week keuze uit 4 verschillende soorten dagschotels. De prijs varieert tussen €10.30 en €13.5.
Deze week van 23 juni tot en met 28 juni
- Steak haché met choronsaus, gestoofde wortelen en puree
- Varkensgebraad in mosterdsaus, erwten en gebakken aardappelen
- Kipfilet in roze pepersaus, boontjes en rosti’s
- Zalm in witte wijnsaus met prei en natuuraardappelen
Volgende week van 30 juni tot en met 5 juli
- Tomate farcie in tomatencoulis met preistoemp
- Schnitzels met gebakken schorseneren en natuuraardapppelen
- Waterzooi van kip met groentejulliene en rijst
- Lenghaasje in bieslooksaus met broccoli en puree