Ontdek onze heerlijke dagschotels!!
Naast onze klassieke traiteurgerechten zoals: vol au vent, stoofvlees, coq au vin, balletjes in tomatensaus, rundstong in madeirasaus, macaroni met kaas en hesp, witloof, heerlijke ovenschotels,...
Daarnaast is er ook elke week keuze uit 4 verschillende soorten dagschotels. De prijs varieert tussen 6.00€ en 9.50€ per stuk.
Week van 22/02 tot 27/02
- Boomstammetjes met wortelen en puree
- Varkensgebraad met bloemkool en aardappelen
- Waterzooi van kip met rijst
- Gepaneerde vis met groentenmix en aardappelpuree
Week van 01/03 tot 06/03
- Gehaktballetjes met champignons en puree
- Varkensschnitsel met schorseneren en gebakken aardappelen
- Kalkoengebraad stroganoff met boontjes en rosti's
- Zalm met kruidenkaas, pasta en broccoli
Week van 08/03 tot 13/03
- Steak haché met pepersaus, erwtjes en aardappelen
- Jagersgebraad met ovengroentjes en spekaardappelen
- Opgevulde kipfilet met rijst en paprika
- kabeljauw met mosterdasaus, prei en aardappelpuree
Week van 15/03 tot 20/03
- Gehaktbroodje met appelmoes en aardappelpuree
- Cordon bleu met boontjes en gebakken aardappelen
- Kip Curry met ananas en rijst
- Tongrolletjes met tomaat in de oven en pasta
Week van 22/03 tot 27/03
- Lenteschijf met rode kool en natuuraardappelen
- Stoofvlees met schorseneren en aardappelpuree
- Kalkoen in dragonsaus met champignons en rosti's
- Oosterse vispan met broccoli en rijst
Week van 29/03 tot 03/04
- Vogel zonder kop met erwtjes en worteltjes en aardappelen
- Mignonette Blackwell met boontjes en aardappelgratin
- krokante kippefilet met appelmoes en puree
- Zalm Hollandaise met prei en rijst