Naast onze klassieke traiteurgerechten zoals: vol au vent, stoofvlees, coq au vin, balletjes in tomatensaus, rundstong in madeirasaus, macaroni met kaas en hesp, witloof, heerlijke ovenschotels,...
Daarnaast is er ook elke week keuze uit 4 verschillende soorten dagschotels. De prijs varieert tussen 9.00€ en 11.50€ per stuk.
Deze week van 15/04/2024 tot en met 19/04/2024:
- Lenteschijf met prei in de room en gebakken aardappelen
- Varkensgebraad in pickelssaus met bloemkool en rösti
- Kalkoengebraad in dragonsaus met boontjes en puree
- Provençaalse vis met ratatouille en rijst
Volgende week van 22/04/2024 tot en met 26/04/2024
- Tomaat farcie in tomatensaus en preistoemp
- Casselrib in mosterdsaus met erwtjes en gebakken aardappelen
- Kippenbilbrochette met wokgroentjes en rijst
- Gepaneerde vis met spinazie en puree