Eindejaarssuggesties

Onze eindejaar suggesties kunt u hier downloaden.

 

 

De eindejaar periode staat voor de deur! Na een bewogen en bizar jaar kan je even genieten van een lekkere maaltijd. Bij ons vind u een ruime keuze. 

Naast de lekkere geselecteerde gerechten in onze folder hebben we ook nog tal van andere specialiteiten.

 

Onze gebraadjes, lekker en makkelijk. Voor diegene onder u die graag kokerellen, kan u van ons een gratis recept meekrijgen om een lekker sausje te maken. U kan de saus ook kant en klaar bij ons verkrijgen.

De prijzen schommelen tussen de 11.00€/kg en 19.00€/kg

 

Een overzicht:

 

Ardeens gebraad en Ardeense filet:

    Varkensmignonette of varkenshaasje gevuld met gruyèrekaas en verse tuinkruiden omwikkeld met gerookt spek

Beiaardgebraad

    Gemarineerd varkensgebraad met honing, witte wijn en ketchup

Duivelsgebraad

    Gemarineerd varkensgebraad met mosterd, verse tuinkruiden en witte wijn

Jagersgebraad

    Varkenscarré licht gerookt

Passendaals gebraad

    Mignonette met Passendale kaas en beenham

Italiaans gebraad en Italiaanse filet:

    Varkensmignonette of varkenshaasje gemarineerd in Noilly Prat met sesamzaadjes, oregano en   tomatenconcentraat

Lentegebraad en Lente filet

    Varkensmignonette of varkenshaasje gemarineerd met witte wijn, roze peper, nootolie en groentjes

Edelweissgebraad en Edelweiss filet

    Gemarineerd varkensgebraad of varkenshaasje met witte wijn, kruiden en room

Guldensporengebraad

    Varkensgebraad, licht gerookt, gemarineerd met St.-Pol jenever en tuinkruiden

Porc Piqué

    Varkensgebraad doorprikt met Ardeense ham, gekruid met dragon

Zwitsers gebraad

    Kalkoenfilet met gruyèrekaas en gerookt spek

Noors gebraad

    Varkensmedaillon met pruimen, gemarineerd in Grand Marnier

Kalkoengebraad op Gaby's wijze

    Kalkoenfilet doorprikt met gerookte ham en kruiden

Kortrijkse bil

    Kalfsgebraad met zachte pekel, originele Kortrijkse specialiteit.

 

Onze kant en klare sausen

 

Appelsaus

    Op basis van een aigre-doux met appel, blanke fond en Calvados. Geschikt voor speenhammetjes

Archiducsaus

    Op basis van witte wijn, bruine fond en champignons. Geschikt voor rundsvlees, kip, kalkoen, Kortrijkse bil en orloffgebraad

Béarnaisesaus

    Op basis van gastric en witte wijn. Geschikt voor côte à l'os, steak hotel. Ideaal bij rosbief en croûte en steaks

Bordelaise

    Op basis van sjalot, rode wijn, bruine fond, merg. Ideaal bij rosbief en croûte en steaks

Grand veneur

    Op basis van wildfond, wilde boschampignons, rode wijn, bosbessen en cognac. Geschikt bij wild

Groene peper

    Op basis van bruine fond, groene pepers en cognac. Geschikt bij alle rundsvlees

Roze peper

    Op basis van sjalot, blanke fond, room en garnituur van roze peper. Geschikt bij Kortrijks bil, kalfsvlees en kalkoen

Fine champagnesaus

    Op basis van bruine fond, cognac en sjalot. Geschikt bij wit vlees, kip en kalkoen

Balsamicosaus

    Op basis van bruine fond, sjalot inductie van balsamicoazijn en rode wijn. Lekker bij rood vlees, Ibericoracks, eend,...

Brabaçonnesaus

    Op basis van wildfond, witloof en room, geparfumeerd met cognac. Lekker bij fazant

4 pepersaus

    Op basis van fond brun en 4 pepers. Lekker bij hertekalf, steak en eendeborst

Diverse fonds

    Huisgemaakte basis fonds om zelf een heerlijke saus te bereidehn